VIP: Поп звездата Бионсе Ноулс

След 10-дни на Madal Bal сироп, звездата Бионсе Ноулс сияе в пълното си великолепие и грация. Американците вече наричат Програмата с Madal Bal “Диетата на Бионсе”!

Американската попзвезда и актриса Бионсе Ноулс (Beyonce Knowles) повери грижата за фигурата си на швейцарска диетична програма с палмов сироп Madal Bal и е на седмото небе.

Тя приложи пълната версия на програмата 10 дни и сега изглежда изваяна като древногръцка богиня. За броени дни Бионсе подобри своята фигура, като стопи цели 9 килограма. Щастлива от резултата, тя сподели със своите фенове как го е постигнала и предизвика фурор в продажбите на продукта Madal Bal в САЩ.

Американците вече наричат Програмата с Madal BalДиетата на Бионсе”. (Оказа се, че от скоро швейцарците са въвели продукта Madal Bal и на българския пазар и у нас Програмата е известна като“Madal Bal – Усещане за подмладяване”.)

Скоро след диетата, на първото интервю на Бионсе, гневни диетолози я закритикуваха затова, че при спонтанното си изявление пред медиите тя не е казала, че за човек, имащ заболяване, всяка диета (колкото иновационна, работеща и благоприятна да е тя), трябва задължително да бъде консултирана с компетентен диетолог, вещ в прилагането на индивидуални диетични програми.

(В случаите на налични заболявания и при желание на потребителите на продукта, у нас прилагането на Madal Bal-Програмата се консултира след обстоен преглед при един от най-добрите български диетолози, д-р Димитър Пашкулев.)

Критиката на американските диетолози кара Бионсе в следващото си интервю шеговито да вметне: “Не правете като мен!” и да се извини за неумишления “пропуск” (неща, които се подразбират от само себе си). Тя споделя, че за започването на Програмата Madal Bal се изисква амбиция и добра мотивация. Всичко след това е лесно. Тя самата е предприела диетата, тъй като е била достатъчно мотивирана да бъде в топ форма за предстоящото си излизане на снимачната площадка за участие в новия си филм. Усмихвайки се, Бионсе уточнява: “По време на Програмата аз се хранех само със сиропа, докато другите си хапваха най-различни неща!” Възхищавайки се на фигурата й, нейните почитатели са единодушни, че явно си е заслужавало лишението.

Приближените на звездата споделят, че в изграждането на кариерата си досега Бионсе проявява наистина силен характер и предприемането на диетата с Madal Bal показа нейната решителност, амбиция и воля за красота.

След като се отделя от групата “Дестинис Чайлд”, Бионсе продължава да пее и издава първия си самостоятелен албум “Опасно влюбена”. Тя пробива изключително бързо и като актриса и вече има няколко участия в престижни филми. Виждали сме я също и в рекламите на L'Oreal и Pepsi, с Дженифър Лопес и Дейвид Бекъм.

Източник: www.az-jenata.bg, Електронно списание за модерната жена