♡ ♡ ♡ Усети новата емоция! –8% до 8 март! +8 безплатни сиропа!

Скъпи клиенти,

Честит 3-ти март! Честита независимост! Честити 137 години свободна България! Нека винаги да храним в себе си, силата на българския дух, толерантност, търпение и интелект. Нека помним и се гордеем със своята вековна култура и история! Ние българите сме били, сме, и винаги ще бъдем значими!

Честита Баба Марта – вестителка на пролетта! Бъдете здрави, румени, засмени и от щастието озарени! :-)

Пролетта е толкова близо! Вълнуващо, нали? Всеки ден ни приближава към нея. Животът започва да кипи с нова сила. Радостта и усмивките все по-често огряват лицата ни. Слънцето започва да ни топли по-смело.

В атмосферата на очакване, на живот, на разпукване, на красота, ето ни и нас - очакващи добрите неща, които предстоят да се случат с Вас, с Мадал Бал и с нас! Този кръговрат на любовта, радостта и здравето няма край. Защото грижата за себе си означава и грижа за близките ни.

Март дойде! Честит нов ентусиазъм за здраве и красота! Ние знаем, че корените на доброто здраве не са единствено в пожеланията и в добрите думи. Те са и в стъпките, които предприемаме всеки ден - стъпки на любов към себе си!

Както вече сте разбрали, обичаме да правим приятни изненади за Вас!...

Господа...

Уважаеми господа! На фокус тази седмица са дамите във вашия живот, поради това побързайте да ги информирате първи за настоящата новина. Ако прецените, че можете да действате от тяхно име и да им подготвите приятна и красива изненада… моля, прочетете следващото...

За Вас дами...

♡ Изненада 1: Женска седмица с Madal Bal във FacebookМили дами, имаме нещо специално за Вас! Каним ви на прекрасно пътешествие, по време на което ще преоткриваме силата на женската красота - не само външната, но и вътрешната. Не само нагласената, но и естествената, непринудената, натуралната. Не само тази красота, която крещи, но и тази, която приканва нежно и незабележимо. Красотата е специална, вие сте специални!Нека заедно да преоткрием женската си същност в продължение на 7 дни. Заповядайте на пътуването, наречено “Женска седмица с Madal Bal” във Facebook - до 8-ми март (неделя). Всеки ден ще преоткриваме заедно кътчета от женската душа. Следете страницата ни, харесвайте и споделяйте женските откровения, които ще откривате там всеки ден! Споделяйки ще увеличите силата на вдъхновението и ще заредите още повече както себе си, така и своите приятелки - ще им помогнете в още по-голяма степен да се чувстват приемащи, обичащи и уважаващи себе си!

♡ Изненада 2: Специална 8% отстъпката само за дами!В периода до Вашия 8-ми март (23:59 ч. на 08.03.2015 г.), всички дамски поръчки ще бъдат с 8% отстъпка!*   

Заповядайте да направите своята поръчка от тук.

*Отстъпката Ви ще бъде приложена задължително, при обичайното ни телефонно потвърждение на поръчки през работните дни.

И в допълнение Ви каним да се включите в томболата на Madal Bal, посветена на 8 март!

Спечелете една от 8-те бутилки швейцарски сироп Madal Bal! Как да участвате? С две лесни стъпки:

Стъпка първа – Попълнете регистрационната форма от тук

Стъпка втора – Следете Facebook страницата ни през седмицата на жената и на 8 март вижте печелившите: https://www.facebook.com/MadalBal* Сиропите (8 на брой по 500 мл.) ще бъдат разиграни под формата на томбола, на свободен принцип. За целта ще се използва софтуерна програма. Позволете ни да Ви очароваме, зарадваме и вдъхновим в седмицата на жената линк! Бъдете с нас! линк :)

Уважаеми клиенти, дами и господа, бъдете с нас – най-доброто тепърва предстои!

Посветен изцяло на Вас,

сърдечно и искрено Ваш,Eкипът на Madal Bal