Стани част от пътуването с Madal Bal

Вярваме, че хората заслужават да изглеждат и да се чувстват по-добре. Тази наша вяра нараства стремглаво в последните 10 години.За този период срещнахме много човешки съдби и се сблъскахме с борбата, която те водят, за да свалят излишните си килограми.Възхитихме се от човешкия дух и от непримиримостта му. Видяхме, че, въпреки обърканите времена и сложната ситуация с нашите тела, е възможно повече хора да се чувстват добре и да изглеждат добре. Madal Bal е плод на дългогодишна работа и сме убедени, че той ще Ви помогне да отслабнете и да бъдете здрави.Но искаме нещо повече: да бъдем с вас по пътя към по-добрата фигура и по-здравото тяло. Искаме да ви подкрепим във всяка една борба. Защо? За да ви бъде по-лесно. За да се радвате по-дълго на слаба фигура. През целия месец май говорим за различните борби на нашите клиенти и ще Ви помогнем да се справите с тях в своето ежедневие. Това са част от темите, по които говорим във Facebook:

Тичай към целта!

Преди да се гмурнем в някакво изпитание, трябва да знаем ЗАЩО го правим (какви са мотивите ни), какво искаме да постигнем. Убедили сме се, че хората, които са наясно със себе си, успяват да стигнат до края. В трудните моменти те си припомнят големите цели и смело продължават напред. Борбата с килограмите не е нещо различно. Изяснете мотивите си, запишете ги, втурнете се към голямата победа. Ако можем да Ви помогнем с нещо по пътя, който сте избрали, пишете ни във Facebook.

Чувстваш се самотен в пътя си?

Може би нямате приятели, които са правили Програмата с Madal Bal; не сте сигурни какъв резултат да очаквате... Ако трябва да кажем с едно изречение, ефектът от Програмата е отслабване чрез пречистване на организма. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси. Не се колебайте да ни пишете във Facebook! :)

Не си сам, намери си другарче!

Facebook страницата ни ни има следните цели:

·         Да споделяме полезно съдържание;

·         Да имате възможност за комуникация помежду си;

·         Да се създаде общност за взаимопомощ.

Много хора преминаха успешно Програмата; много от тях на драго сърце биха споделили историята си с Вас. Не се колебайте – намерете си приятел оттук и му пишете!

Бъдете част от приключението с Madal Bal, от един път към здраве, красота и самочувствие. Очаквайте през юни Голямото лятно вталяване! Научете повече тук: https://www.facebook.com/events/480816742074463/