Сайтът ни е с нов дизайн, добре дошли!

С голяма радост ви съобщаваме, че направихме редизайн на madalbal.bg. Искаме да се чувствате удобно, да намирате всичко бързо и лесно и да ви е уютно тук.

С голяма радост ви съобщаваме, че направихме редизайн на нашия сайт. В продължение на няколко месеца екипът ни работи усилено - дискутирахме, променяхме, добавяхме някои елементи и премахваме други. Защо? Всичко това е заради вас - нашите клиенти, приятели, читатели и партньори. Искаме да се чувствате удобно, да намирате всичко бързо и лесно и, разбира се, да ви е уютно тук. Затова казваме: “Заповядайте!” :).

Какво ново?

Заменихме madal.bg с домейн, който изписва пълното име на продукта. Вече ще откривате сайта ни на www.madalbal.bg

Освен новия дизайн и свежите цветове, прибавихме и две много важни за вас и за нас секции: “Блог” и “Мнения”.

Блогът е мястото, където ще можете да се докоснете до усещането и любовта, които влагаме в цялата идея за Madal Bal. За нас това не е само висококачествен сироп за пречистване, отслабване и подмладяване. Madal Bal е начин на живот, грижа за себе си и изграждане на постоянни здравословни навици. Ще споделяме рецепти, ще обявяваме игри и награди, ще публикуваме интервюта с хора, минали през програмата и постигнали чудесни резултати. Ще отговаряме на ваши въпроси. Ако имате идеи за теми и статии, споделяйте смело с нас!

Секцията “Мнения” е специална. Там е вашето място. Ще се радваме, ако споделяте резултатите си с нас, за да могат още повече хора да се възползват от възможностите на Madal Bal.

Как да изпращате мнения и препоръки?

Свържете се с нас от ТУК и споделете своите впечатляващи резултати с Madal Bal!

И още: клиентски профил

За да бъдете спокойни и сигурни, вече имате възможността да си създавате клиентски профил и от него да проследявате какво се случва с поръчката ви.

Желаем ви приятно прекарване и много усмивки, породени от смъкнати килограми, пречистени и здрави тела и обновяваща се енергичност! :)