Предстои ни приключение: Голямото пролетно пречистване с Madal Bal!

Приятели, приключението започна! Ако следите страницата ни във Facebook, вече сте разбрали, че там се случва нещо специално. Всеки ден Ви вдъхновяваме и Ви предизвикваме да се гмурнете с нас в “Голямото пролетно пречистване с Madal Bal”.

Когато видите това пръщящо от здраве и сила сърце, знайте - това е знакът на пътешествието, което започваме, заедно с Вас! Пробуждането, свежестта и прекрасните усещания са тясно свързани с нас и с усещането, което Madal Bal носи. Вярваме, че Вашето тяло заслужава комфорт, чистота и лекота.

Всеки ден: предизвикателства и вдъхновения за Вас

Предизвикателствата и вдъхновенията са двете опорни точки на промяната. Ето защо, чрез нашата страница във Facebook, изпращаме по едно предизвикателство и по едно вдъхновение специално за Вас! Подготвихме ги с много обич. Надяваме се те да стигнат до Вашите сърца и да Ви мотивират да се гмурнете с нас в “Голямото пролетно пречистване”!

Готови ли сте да подарите на тялото си лекота, свежест, жизненост и нови сили? Тогава не се колебайте, а се включете в събитието тук => https://www.facebook.com/events/526716894132688/