Кой спечели 10 сиропа Madal Bal? Проверете дали ще откриете името си!

Дойде време да обявим победителите от играта за 10-годишния юбилей на Madal Bal в България. Предстои да раздадем 10 сиропа Madal Bal от 500 мл.

Дойде време да обявим победителите от играта за 10-годишния юбилей на Madal Bal в България. Предстои да раздадем 10 сиропа Madal Bal от 500 мл. :)

Щастливи сме, защото получихме вашите безценни коментари за резултатите от програмата “Усещане за подмладяване”. Благодарим ви за доверието! Сега още по-смело, заедно с вас, ще разпространяваме идеята за Madal Bal, защото това е не само сироп, а начин на живот, който променя отвътре навън.

Как изтеглихме имената ви?

Тегленето беше само един път, на случаен принцип. В списъка за теглене включихме тези, които изпълниха точните условия на играта и отговориха и на трите въпроса. Използвахме специална програма, чрез която въведохме списъка с участниците и броя на печелившите, след което генерирахме автоматично резултата. Споделяме го с вас, за да бъде всичко прозрачно и честно.

Ето как се случи това:

И така… Кои са щастливците, които съвсем скоро ще имат възможността да направят поредното пречистване с Madal Bal?

  1. Denitsa Hristova;

  2. Iveta Doseva;

  3. Mariela Stoinkova;

  4. Liyana Rohova-Genova;

  5. Petya Nikolova;

  6. Elena Dekova;

  7. Veselin Aleksandrov;

  8. Krasimira Petrova;

  9. Velichka Krasteva;

  10. Shirin solak-djebedji;

Честито на всички!

Как да се свържете с нас, за да получите наградата си?

До края на месец август, 2014 г. ни изпратете вашите имена, телефон, имейл и  точен адрес. Пишете ни на: madalbal@madal.bg Ние ще изпратим Madal Bal по куриер за наша сметка.

УСПЕХ с програмата “Усещане за подмладяване!”

Не забравяйте да следите страницата ни във Facebook и канала ни в YouTube, за да не изпуснете още интересни игри, предизвикателства, интересни факти и променящи живота новини!

С най-сърдечни пожелания за здраве, красиви летни емоции и много усмивки :)

Екипът на Madal Bal