Играта на Madal Bal е в разгара си! Включи се и ти!

По повод нашия юбилей: 10 години на българския пазар, раздаваме награди! Играта е във вихъра си. Споделяме някои от прекрасните отзиви, които получихме.

По повод нашия юбилей: 10 години на българския пазар, раздаваме награди!

Разбрахте ли вече? :) Играта е във вихъра си. Получаваме коментари, които ни вдъхновяват, радват, обнадеждават и ни дават сила да бъдем заедно с вас по пътя към перфектно здраве и красива фигура. Споделяме с вас някои от прекрасните отзиви за програмата “Усещане за подмладяване”, които получихме.

Мария Никифорова: “Madal Bal изчиства тялото и променя човека отвътре”

“Аз съм прилагала програмата 2 пъти за по 10 дни. Първите 3 дни от приемането на коктейла е по-трудно, докато тялото привикне към спирането на твърдата храна, но след това започнах да се чувствам страхотно -  лека, усещах по друг начин света около себе си. За 10 дни и със захранването свалих 8 килограма, които запазих и не върнах обратно, просто защото не върнах стария си начин на хранене. Мадал Бал изчиства тялото и променя човека отвътре навън. Сега продължавам да приемам от коктейла веднъж седмично, като си правя изчистващ ден. Видеото е много свежо и остави в мен усещане за чистота и лекота.”

Моника Радева: “Имам чувството, че смъкнах не само килограми, но и няколко години от себе си.”

“Прилагала съм програмата 2 пъти за по 10 дена.Първият път, когато я прилагах, успях да сваля 10 кг. за 10 дена, а втория път - 6 кг. за 10 дена. Първите два дена ми беше малко трудничко да свикна с мисълта да съм без храна, но не чувствах глад, по- скоро имах нужда да привикна психически с мисълта, но си поставях повече задачки и допълнителна работа, които да ми отвличат вниманието и да не мисля за храна.

Но още на 3-тия ден започнах да виждам резултатите от действието на сиропа. В смисъл такъв, че се чувствах по-бодра, по-енергична, жизнена, и най-вече - наспана.Това е нещо много важно за мен, имайки предвид, че от години страдам от безсъние и когато ме събуди часовника сутрин, все не ми достига времето за сън. Чувствах се отпаднала, сънлива, а докато приемах сиропа, дори се събуждах преди часовника сама, чувствайки се отпочинала и бодра, изпълнена със сили и енергия за целия ден.

Осезаема промяна се забеляза и по кожата на лицето и деколетето. По принцип съм с мазна и проблемна кожа, но докато пих сиропа забелязах, че буквално ми се изчисти и пъпки и червенини нямаше и помен от тях. Този сироп е вълшебен, не само те променя отвън като визия, не само че отслабваш, но променя те и вътрешно, променя нагласата ти за живота, мислите.  Имам чувството че смъкнах не само килограми, но и няколко години от себе си. Видеото оставя усещане за свежест, жизненост, енергичност и лекота.”

Галя Николова: “Чувствам се прочистена, лека и емоционално заредена!”

“Здравейте, прилагам програмата вече два пъти. В момента все още съм в нея, днес ми е 8 ден и започвам захранване с ориз. Чуствам се страхотно! Заредена с позитивна енергия и много жива. Всички около мен се чудят как издържам без нормална храна и трябва постоянно да обяснявам, че не е трудно. Според мен всичко е в главата на човека, и ако си настроим психиката няма никакви проблеми да се прилага. Първия път свалих 6 кг, сега на петия ден бях минус 3 кг. Не съм се мерила след това, защото килограмите не са най-важното нещо за мен, по важно е начина, по който се чувствам. Прочистена, лека и емоционално заредена. Определно няма да спра да ползвам Мадал Бал. Думата, с която бих го описала, е СЪВЪРШЕНСТВО!”

Това са нашите прекрасни клиенти, които имаха смелостта да споделят резултатите си и да окуражат всички, които се колебаят дали да опитат програмата “Усещане за подмладяване”.

Искате ли да спечелите нашите страхотни награди? Включете се в нашата игра-споделяне! Разкажете какви са впечатленията ви. Как да го направите?

Разберете ТУК!