Сега е моментът! — Голямото пролетно пречистване с Madal Bal!

Приятели, сега е моментът за “Голямото пролетно пречистване с Madal Bal”!

За всички, които следят страницата ни във Facebook, знаят колко подкрепа и вдъхновение изпращаме всеки ден към Вас! :)

Решили сме да извървим заедно с Вас този път, рамо до рамо и да Ви помогнем да изпитате невероятната промяна към по-добро здраве, енергия и фигура.

Чрез Facebook всеки ден Ви изпращаме големи дози вдъхновение, за да откривате неподозирани сили в себе си и за да допринесем към Вашето собствено вдъхновение през дните, в които правите MadalBal-програмата и дните на захранване... 10 + 10 = oбщо 20 дни висококачесвено вдъхновение и конкретни идеи, които Ви помагат да извървите успешно и с много радост пътя на "Голямото пролетно пречистване"!

.

Ето какъв тип предизвикателства отправяме към Вас всеки ден ––>

Как да ангажирате ума си, ако случайно Ви залипсват нормалните храни? Истината е, че има доста неща, които можете да направите. Да прочетете нещо развлекателно и забавно – смехът ободрява. Да се разходите, било около офиса или в парка. Докато се разхождате съсредоточете се върху заобикалящия Ви свят - върху красивите и интересни неща. Взрете се в тях, обсъдете ги на ум и си спомнете, че има и друга храна – тази за душата. Някои съвети могат да Ви звучат поетично и одухотворено, но те наистина могат да помогнат. Друг много приятен разсейващ момент може да бъде разговор с приятелградинарстване или малко упражнения. Е, вече имате солиден арсенал от идеи за ангажиране на ума.

Как лесно и с усмивка да прекарате 10 дни без обикновена храна? Madal Bal е “течна храна”, която на клетъчно ниво храни организма. Храненето с течна храна не е гладуване! Много мотивиращ е факта, че чрез разтоварване на тялото от обикновена храна Вие му помагате то само да започне да се „лекува“ - да се възвръща към нормалния си баланс.

Във Facebook Ви даваме отговори на още въпроси като:

  • Как да си приготвите чудната напитка - коктейла Madal Bal?

  • Какво количество от сиропа е добре да се изпива на ден?

  • Как да подпомагате резултатите от пречистването?

  • Кои са ключовите периоди на програмата и как да действате по време на тях за да имате максимален ефект?

  • Защо е добре да се обръща специално внимание на спорта и движението по време и след програмата?

  • Кои упражнения са най-подходящи?

За да се възползвате от всички тези съвети и информация и да имате максимална полза и още по-голямо вдъхновение, Ви препоръчваме да следите oфициалната Facebook страницата на Madal Bal. :)

Елате, очакваме Ви Facebook! :)