♡♡♡ Честит ден на любовта ♡♡♡ С много обич и от Madal Bal ♡♡♡

Любовта е тази, която сочи пътя. Любовта събаря стени. Любовта облагородява сърцата ни.

Празникът на любовта дойде! Всеки го празнува с любимия до себе си човек. На този ден обикновено улиците са окичени с “вървящи” цветни букети. Има много усмивки, прекрасни пожелания, красиви влюбени очи.

Мислихме си какво да ви пожелаем и как да изразим своята обич към вас. Знаете ли какво ни хрумна? Пожелаваме ви да намерите правилния път към това да обичате себе си! Да, правилно прочетохте! :) Вярваме, че, ако не обикнеш себе си, няма как да знаеш как да обичаш и другия до теб. Няма как да усещаш нуждите му, да го обграждаш с грижи и да бъдеш истински подарък за него.

Ние, екипът на Madal Bal, ви пожелаваме да бъдете с искрящо влюбени очи - всеки ден, всяка минута! Не забравяйте, че грижата към себе си е грижа и към другия!

Честит, много весел и красив празник на любовта!

♡♡♡  Празничен комплимент (специална празнична отстъпка)...

За да ви зарадваме и да ви дадем повод за още усмивки, днес през целия ден и също така през следващите 2 дни ви предоставяме възможност да се използвате от специална отстъпка от 14%!*

P.S. И още... ♡ Също искаме да ви обърнем внимание, ако сте вдъхновени, в допълнение да се възползвате и от промоцията “Влезте в ТОП форма за пролетта!” (-30% за втория литър)!*

___ *Отстъпката ще бъде приложена задължително, при обичайното ни телефонно потвърждение на поръчки през работните дни (от понеделник до петък).