4 ГОЛЕМИ "ДА" за есенния детокс

1. “Да направя смело един профилактичен детокс”

Есента е изключително подходящ сезон за провеждане на детокс. Есенният детокс с Madal Bal ви помага профилактично да изчистите тялото си от натрупаните до момента тоскини. Забързаният и динамичен свят ни кара да живеем бързо и често нездравословно. Токсините от стресът, бързите храни с техните овкусители, оцветители и консерванти, замърсения въздух и битовата химия (шампоани, сапуни, почистващи препарати и т.н.) – всички те неизбежно водят до хронично натрупване на токсини във вашето тялото. А токсините след достигане до опредлена критична точка започват да причиняват реални здравословни проблеми. Оказва се, че тялото не успява да изхвърли “буклука” само и има нужда от помощ. За оптимално здраве и тонус специалистите от Madal Bal препоръчват детокс 4 пъти годишно – през всеки сезон по веднъж. А тази есен, разбира се, е времето за есенното “веднъж”. :)

2. “Да засиля имунната си система преди да настъпят големите студове”

Есенния детокс позволява на имунната система да заработи още по-ефикасно и да се подготви за зимата. Когато вашето тяло стане абсолютно чиста средата, става почти невъзможно да ви притеснят микроорганизмите причиняващи настинки, грип и други така наречени “простудни заболявания”. Във вас те просто няма да могат да намерят необходимата за развитието си замърсена среда. Накратко: чрез есенния детокс с Madal Bal си осигурявате естествен имунитет!

3. “Да подобря фигурата и вида на кожата и косата си по естествен начин”

Освен имунитета, придобиването на още по-елегантна фигура е един от най-често споделяните позитивни "странични ефекти", от хората, които правят детокс с Madal Bal. Те споделят, че след няколко дни детокс, когато се хранят се засищат по-бързо, спонтанно намалят обема на приеманата храна и съвсем естествено превключват от “бързи, обработени и нездравословни” към “натурални и здравословни” храни. Радват се на спокоен и дълбок сън, по-нежна и чиста кожа, здрава коса, добро настроение и високи нива на енергия!

4. “Да кажа сбогом на храносмилателните проблеми, главоболията и алергиите”

Тези неразположения са недвусмислен сигнал, че е време за детокс. Също така лошият дъх, качването на килограми, подпухналото лице и подуването на стомаха са част от дискомфортите, които детокса може и ще елиминира от вашето ежедневие.

Започни на чисто • Живей енергично • Поддържай форма с Madal Bal!