Спечелете 10 награди за 10-годишния юбилей на Madal Bal в България!

В знак на благодарност към всички лоялни клиенти, и по случай своя юбилей, Madal Bal раздава 10 награди през месец юли 2014.

Включи се в играта и ти! :)

Вече 10 години Madal Bal е на българския пазар! Донесохме надежда на много хора и видяхме впечатляващи промени във визията и в начина им на мислене. Все повече вярваме, че, когато човек предприема нужните стъпки, за да стигне до целта си, няма начин да остане разочарован.

Тези 10 години са само началото. Началото на промяната. Началото на добрите резултати. Началото на лавината от хора, които стават все по-енергични и усмихнати с Madal Bal!

Благодарни сме на вас, нашите постоянни клиенти! Без вас нашата вяра нямаше да е толкова силна. Вие прилагате програмата “Усещане за подмладяване” няколко пъти годишно и ще продъжавате да го правите, защото сте видели резултати. Благодарни сме и за това, че разпространявате добрите новини за Madal Bal, като разказвате на приятелите си за нас.

Искаме да ви зарадваме, всички наши клиенти!

Днес, на 15.07.2014 г., по случай 10-годишнината ни в България, обявяваме началото на една игра, чрез която може да спечелите 10 бутилки от 500 мл. Madal Bal. Общата стойност на наградите е 549,50 лв.

Как да участвате?

Лесно е! Отворете линка с новото ни видео от ТУК и отговорете на въпросите:

• Колко пъти сте прилагали програмата?

• Kак се чувствахте по време на програмата и какви резултати постигнахте?

• Опишете с няколко думи какво усещане остави у вас видеото.

Коментирайте на посоченото място до 24:00ч. на 30-ти юли (сряда), а на 31 юли 2014 ще изтеглим 10 човека, на които ще подарим по една бутилка Madal Bal от 500 мл.! Ще обявим спечелилите и начина на получаване на наградата тук, в блога на madalbal.bg, на 31 юли в 16:00 ч.

Нямаме търпение да видим какво ще споделите!

Тъй като много искаме да разпространим, заедно с вас, идеята за Madal Bal, си позволяваме да запазим правото да публикуваме коментарите, които най-много ни харесат, в нашите социални мрежи и в сайта ни.

Желаем ви успех! :)

Допълнителни условия за играта:

*Тази игра по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Google +, YouTube и Facebook.

*Не се допуска замяна на спечелените награди с паричната им равностойност.

*Наградите ще бъдат изпратени с куриер за сметка на организатора до посочен адрес в рамките на Република България.

*В играта имат право да участват всички дееспособни физически лица с местоживеене в Република България, с изключение на служителите на организатора, рекламните агенции, свързани с играта, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

* В играта има право да участва всеки, който е преминал поне веднъж през някоя от версиите на програмата "Усещане за подмладяване" с Madal Bal.

*Организаторът има неотменимото право да прекрати или промени условията на играта по всяко време, обявявайки това в сайта (madalbal.bg), в случай че настъпят злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

* Организаторът не носи отговорност за коментарите на участниците.

* Коментари, съдържащи непристойно отношение и думи, няма да бъдат зачетени.