Skip to content

Предизвикателство… всичко това е в ума!

Програмата „Усещане за подмладяване“ е лесна и приятна. Организмът наистина има златна възможност да почисти своята „къща“. Всеки път, когато огладнеете, просто изпийте следващата чаша от подмладяващата напитка. Слагайте повече натурален сироп, ако е необходимо. Основното предизвикателство на Програмата е умствено. Тъй като сме свикнали да ядем всеки път, когато се почувстваме гладни, решението ни макар и за няколко дни да не приемаме каквато и да било обикновена храна може би изглежда малко застрашаващо. Храненето е станало навик, който изглежда не е така лесно да се преодолее – дори временно.

Повечето от нас ядат, когато са отегчени, поради това е много важно да избегнем отегчението, докато провеждаме Програмата. Поддържайте тялото активно и ума винаги ангажиран, за да избегнете хитрите му игри, когато се появи свободно време и нямате нищо за вършене. В такъв момент си намерете нови хобита, поставяйте си нови цели, изучете нови неща…

Може би най-голямата трудност е да сте с други хора, когато те се хранят. Храненето е социална активност и изглежда антисоциално, ако не се храним, когато другите около нас го правят. Това ни кара да се чувстваме неудобно. Решението на този проблем е много просто – да не поемаме каквито и да било ангажименти за обяд или вечеря по време на Програмата.

Ако се налага да готвите за други хора, пийте от подмладяващата напитка, преди да започнете, за да не бъдете изкушени да опитате „малко“ от храната. Не стойте да гледате как се хранят другите, просто намерете нещо, с което да се занимавате през това време. Бихте могли да отидете на разходка, да решавате кръстословица, да гледате видео, да организирате утрешния си ден, да се обадите на приятели и още много други. Вие ще забележите, че пропускайки обичайното време за хранене, пред вас се открива допълнително свободно време, което бихте могли да използвате за нещата, които винаги сте искали да направите, но никога не ви е оставало време. Сега е благоприятният момент, използвайте го пълноценно.

Никога не се концентрирайте върху това какво пропускате, а си спомнете защо правите Програмата. Защото искате да изглеждате и да се чувствате по-добре: по-млади, по-жизнени, по-енергични; защото искате да вземете най-доброто от живота и да се почувствате отново пълноценно. Усмихнете се ведро на скептицизма и опасенията на своите приятели и познати. Те ще бъдат първите, които ще оценят положителните промени във вас, след като завършите „Усещане за подмладяване“.

Malcare WordPress Security